Paintballen en Quadrijden

U wordt, samen met uw collega’s, familie of vrienden ontvangen bij Paintball Spaarnwoude waar u alle adrenaline los kunt laten tijdens het spannende paintball spel.

Na het aanmeten van een complete combat outfit en uitgerust met een ‘gun’, Paints en de nodige instructie start uw missie in een dichtbegroeid bos. Plotseling doemt er 20 meter voor je een obstakel op. Jouw missie is om samen met je team dit obstakel in handen te krijgen. Voorzichtig sluip je dichterbij, maar opeens wordt je onder vuur genomen door twee tegenstanders die zich hebben verschanst in een uitkijktoren. Je roept om hulp, maar het is te laat.

Na deze 2,5 uur durende ‘veldslag’ en als de munitie op is vertrek je naar ActionPlanet op 5 minuten afstand (met de auto) van Paintball Spaarnwoude voor de Quad Experience.

Hier krijgt u de gelegenheid om even op adem te komen. Na een toelichting op het programma en het passen van de helmen en handschoenen is het de hoogste tijd voor actie. U begint met een instructie teneinde de Quad optimaal te kunnen beheersen. Bij het Quad rijden is vooral de beheersing van het persoonlijk enthousiasme van belang. U zult in korte tijd de grenzen van controle en sensatie leren verkennen door het zelf doen en zelf te beleven. Niets is te gek om optimaal plezier te beleven.

Website Paintball Spaarnwoude: http://www.paintballspaarnwoude.nl

Website Actionplanet: http://www.actionplanet.nl

Locatie

Paintball Spaarnwoude
Genieweg 44
Nederland
52° 25' 54.678" N, 4° 40' 49.674" E
NL