Step&Ko

Primaire tabs

Step&KoStep&KoStep&KoStep&Ko

Step&Ko

Step & Ko is al 15 jaar dé specialist in het organiseren van sportieve en actieve uitjes in Haarlem en omgeving.  Of het nu gaat om een personeelsfeest, teambuilding, bedrijfsuitje of een scholenuitje, wij nemen u alle zorgen en organisatie uit handen. Step & Ko staat voor enthousiaste begeleiding, ontspannen sfeer, deskundigheid en een professionele aanpak. Vanzelfsprekend staat veiligheid en plezier bij alle activiteiten voorop. 

Step & Ko is gedurende het gehele jaar telefonisch en per mail te bereiken voor alle soorten arrangementen en verhuur van het materiaal. Daarnaast is Step & Ko  van april t/m september op alle mooie dagen bij locatie De Watergeus in recreatiegebied Spaarnwoude te vinden voor verhuur en activiteiten. 

Buitensportlocatie De Watergeus: de Watergeus is het beste bewaarde geheim van het Recreatiegebied Spaarnwoude. Verscholen achter bomen, in een dal met een terras aan het water. Een oase van rust en dat in de Randstad tussen Haarlem, IJmuiden en Amsterdam, hoe bestaat het! De plek waar plaats is voor passanten , kleine groepen maar ook voor groepen van meer dan 1000 personen. Vanaf dit punt starten de tochten met kano, step, skeeler, fiets of mountainbike. Wij bieden u een ruim en gevarieerd aanbod aan recreatieve, sportieve, educatieve en ontspannende activiteiten. Er zijn mogelijkheden te over op deze 3,5 hectare gras. Op De Watergeus is het ook mogelijk om materiaal te huren voor diverse step, fiets, mountainbike, skeeler en kanoroutes. Het mountainbikeparcours ligt op nog geen 5 min van ons vandaan. Na afloop van uw sportieve activiteit kunt u bij ons terecht om iets te gebruiken op het terras aan het water. De Watergeus, een locatie die het waard is om te bezoeken als u van sportief en uitdagend houdt. Het team van Step & Ko staat voor u klaar.

Contact:

De Watergeus
Recreatiegebied Spaarnwoude
Genieweg 36, 1981 LN Velsen Zuid
Tel: 023-5299515 / 06-25292125

Mail: info@step&ko.nl

 

Website: www.stepenko.nl

Locatie

Step&Ko
Genieweg 36
1981 LN Velsen Zuid 52° 26' 20.5188" N, 4° 41' 15.2808" E
Actief